részletes keresés
-- vagy --


Milyen kategóriában szeretnél keresni?

Webáruház útmutató

Tekintsd meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket!

A BiciKlikk.hu online kerékpáros szakáruházat már egy sokat bizonyított és díjazott  (a 2014-ben “Az év honlapja” különdíjat nyert) honlapunk alapjaira helyezve hoztuk létre. Igyekeztünk annak összes előnyét, néhány újdonságot, illetve a letisztultságot és a felhasználóbarát szemléletet ötvözni.  A minőségi dizájn, az információ-gazdagság, az egyszerű kezelhetőség, mind a kerékpárok egyszerű kiválaszthatóságát hivatott megkönnyíteni.  Az interaktivitásnak, illetve a beépített intelligens keresőrendszernek köszönhetően az új honlap a mai elvárásoknak teljes mértékben megfelelő lehetőségekkel rendelkezik.


Mivel több az új honlapunk?

• Bőséges információ a termékeinkről: Az általános leíráson túl, a kerékpárok lényeges összetevőit tartalmazó paraméterlista is segíti a vásárlókat a termékek kiválasztásában. A képgaléria - ahonnan a látogatók kedvükre válogathatnak - és videó, amely a kerékpárok üzembe helyezése előtt igen lényeges – a vizuális megjelenítéssel szintén megkönnyítik a döntést.
A lényeg: gyorsan, könnyen, egyszerűen tudj hozzáférni a lehető legtöbb releváns információhoz.

• Egyszerű kezelhetőség: Az egyszerű, jól strukturált menüpontoknak köszönhetően a látogatók könnyen tájékozódhatnak a honlapon, ami a nagy választék miatt is kiemelt jelentőséggel bír. A felhasználók és a felhasználás szerinti csoportosítás szintén a gyors és könnyű választást hivatott szolgálni.

• Áttekinthető felület: A honlap úgy informatív, hogy mellette mégis könnyen áttekinthető, letisztult felülettel rendelkezik. Emellett a megújult honlap több fajta lista nézetet ajánl fel, illetve a gyors nézet lehetővé teszi a részletek áttekintését úgy, hogy közben nem kell elhagyni az adott oldalt, így megkönnyítve a látogatók számára a termékek összehasonlítását. Ezen kívül a termékek adatlapján a jellemzőket statisztikai diagramok is szemléltetik, amelyek nagyon praktikusak, és a kerékpárok jellemzőit áttekinthetőbbé teszik és segítséget nyújtanak a termékek összehasonlításában is.

• Intelligens kereső-rendszer: A megújult általános és az összetett kereső lehetővé teszik, hogy - az adott termék bármilyen paraméterére rákeresve – szintén könnyen és gyorsan megtaláljuk a kívánt terméket. A keresést továbbá egyszerűsítik a különböző paraméterek, mint például a gyártó, típus, felszereltség, illetve sok egyéb keresési szempont. Ha tudjuk, hogy mit keresünk, ez a legjobb módja, hogy pillanatok alatt megtaláljuk azt! Ha esetleg még sem, tanácstalan vagy, akkor kérlek hívj minket bizalommal, írj nekünk e-mailt vagy írj nekünk a jobbra lent található chat segítségével. Válassz kedvedre a segítségek közül!

• Interaktív gyorsmenü: Gyorsaság és könnyű navigáció mindenek előtt!
A kosártól, a hitel kalkulátoron és a kedvenceken át, az utoljára megtekintett termékekig minden gyorsan és könnyen elérhető.
A vásárlás során pedig lehetőség adódik arra is, hogy az egyes termékekhez ajánlott kiegészítőket akár egy kattintással a kosárba helyezzük.


• Modern megjelenés: Ahogy egy profi webshoptól elvárható, szükséges megteremteni a megfelelő légkört a vásárláshoz így akár az interneten is. A BiciKlikk.hu új webáruháza erre is igen nagy hangsúlyt fektetett. A modern, stílusos megjelenést a visszafogott színvilágot, a letisztult felületet, egyenként és összesen is a kellemes és jó hangulatú vásárlásod szolgálatába állítottuk.


Kellemes vásárlást kívánunk!