részletes keresés
-- vagy --


Milyen kategóriában szeretnél keresni?

Szállítási és fizetési információkI.  Átvételi módok, Vásárlás során Te döntöd el,  hogy milyen módon szeretnéd átvenni a terméket: személyesen  átvételi pontjainkon/az alább felsorolt helyeken vagy házhozszállítással.

Házhozszállítás futárszolgálattal:

A futárszolgálat által kiszállított csomagok szállítási költsége
- az 50.000.- Ft értékű rendelés alatt a házhozszállítás Magyarország területén:  990 Ft.
- az 50.000.- Ft értékű rendelés felett a házhozszállítás Magyarország területén:  INGYENES.

Kerékpárok vásárlása esetén a házhozszállítás Magyarország területén díjmenetes. A kiegészítők és felszerelések bruttó 50.000.- Ft feletti vásárlása esetén a házhozszállítás Magyarország területén díjmentes. A kiszállítást az MPL végzi, általában a megrendelést követő munkanap 8-17h  között. Amennyiben nem sikerül a kézbesítés, a második kézbesítési kísérlet is ingyenes. Telefonos érdeklődés a csomag kiszállításával kapcsolatban: 061/333-7777 telefonszámon a  szállítás napján a csomagszám ismeretében kérhetsz tájékoztatást. A csomagszámot az  összekészítés napján (ez általában a szállítást megelőző nap) 18h-ig kapod meg sms-ben. 

Fontos, hogy a futár előzetesen nem telefonál, mielőtt hozza a csomagot, Te azonban  kezdeményezhetsz hívást a szállítás napján a fent található telefonszámot hívva, így kapcsolatba léphetsz a futárral. A csomag épségét még a futár jelenlétében ellenőrizni kell és sérülés esetén jegyzőkönyvet  kell felvetetni. A csomag tartalmát azonban nem szükséges ekkor ellenőrizni, hiszen a  következő 14 napban visszaküldheted a terméket, ha elégedetlen vagy vele. Mivel a megrendelt termékek kiszállítását szerződéses partnerünk (MPL) végzi, ezért felelősséget a szállítás pontosságáért csak az MPL általános üzleti feltételei  szerint tudunk vállalni. Figyelem!!! A kerékpárt szervizbe vinned nem szükséges, hiszen azt majdnem összeszerelve kapod tőlünk, a teljes összeállításhoz szükséges instrukciókat ide kattintva találhatod.
Az MPL által kiszállított csomagok szállítási költsége (bruttó 50.000 Ft értékű rendelés alatt) egységesen 990 Ft.

Személyes átvétel átvételi pontjainkon, a BiciKlikk üzletekben:

  • Pécs, Kodály Zoltán utca 3.. Nyitva tartás: H-P: 9-18, Szo: 9-18 ; Mobil:  70/396-2406
  • Budapest, Boráros tér 6., Nyitva tartás: H-Szo: 9-18; Mobil:  70/396-2417

Fizetési módok

A készülékek árának kiegyenlítésére többféle lehetőség is kínálkozik:
- Előreutalás bankon keresztül Ha már visszaigazoltuk a megrendelésedet, akkor a visszaigazoló e-mailben  megtalálod a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, melyre az átutalás során  hivatkozni kell. Miután a tranzakció megvalósult, vagyis miután az átutalt összeg  megérkezett, átadjuk a rendelést a futárszolgálatnak. 

- Utánvét esetén az MPL szállítja ki a terméket, melynek ellenértékét a  futárnak adod át.

Bankkártyás fizetés A bankkártyás fizetést csak a visszaigazolást követően tudod megkezdeni, a visszaigazoló e-mailben kapott linkre kattintva. A tranzakció nem a jelenlegi oldalon valósul meg, hanem a KHB Bank saját rendszerén belül, ahol biztonsággal elvégezheted a tranzakciót. A fizetés a K&H Bank Zrt. által kibocsátott Maestro bankkártya használatával és bármely bank által kibocsátott VISA Electron, illetve dombornyomott Visa, EC/MC, JCB kártyák és internetes kártyák használatával, a bankkártyaadatok megadásával és a "Fizetem" gomb megnyomásával történik. Az oldal csak bekapcsolt (engedélyezett) JavaScript-tel (active scripting) működik!